Belangrijke informatie

voor bezoekers

Wij zijn ontzettend blij jullie te mogen verwelkomen in het Planetarium Amsterdam voor de Nationale Conferentie Vitaliteit 2023!

Om er zeker van te zijn dat u de beste ervaring uit deze avond krijgt, zouden wij u graag willen vragen om deze pagina goed te lezen. Bent u deze avond met meerdere personen? Dan verzoeken wij u deze informatie met hen te delen.

Algemeen

De locatie van de Nationale Conferentie Vitaliteit 2023
Het Planetarium Amsterdam ligt aan de rand van Amsterdam, midden in het groene hart van het Gaasperpark en op 20 minuten rijden vanaf Schiphol. We zijn dus perfect bereikbaar, hoe u ook reist.

Adres
Planetarium Amsterdam
Meeting Center Amsterdam
Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam

Openbaar vervoer
Reist u met de trein dan neemt u vanaf Amsterdam Centraal of Amsterdam Amstelstation metro 53 richting Gaasperplas. Bij eindhalte Gaasperplas stapt u uit en en volgt u linksaf het fietspad. Na 2 minuten lopen vindt u onze locatie aan uw rechterhand.

Via station Bijlmer Arena of Station Weesp neemt u bus 49 en stapt u uit bij halte Gaasperplas. Vanaf het busstation volgt u het fietspad naar links en na 1 minuut lopen vindt u onze locatie aan uw rechterhand.

Voor de actuele reisinformatie kijkt u op 9292.nl

Auto
Het Planetarium is bijzonder goed bereikbaar via de A1, A2 en A9.
Let op: Het adres voor het navigatiesysteem is Loosdrechtdreef 3, Amsterdam.

Gasten kunnen met parkeermunten gebruikmaken van het betaalde, ruime parkeerterrein P1. € 8,50 voor een halve dag en € 12,50 voor een hele dag.

Vragen

Voor antwoorden op veelgestelde vragen verwijzen we u graag naar onze Vragen pagina.
Mocht iets niet duidelijk zijn en u heeft daarbij een vraag, dan kunt u contact opnemen met Marcha via marcha@conferentievitaliteit.nl.

Wij wensen u alvast een fantastische avond toe!

Met vriendelijke groet,
De organisatie