Over ons

Welkom bij de Academy van Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV), het opleidingscentrum van ons bedrijf. Bij het NEV zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme metingen en evidence-based interventies die meetbare resultaten opleveren voor werkend Nederland.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op drie wetenschappelijke domeinen: positieve psychologie, interpersoonlijke neurobiologie en systeemwetenschap. Door onze integrale en systemische kijk op vitaliteit en welzijn te combineren met praktische toepassingen, slimme technologie en jarenlange praktijkervaring, zijn we een unieke speler in Nederland op het gebied van vitaliteit.

Onze methodieken zijn speciaal ontwikkeld om werkend Nederland op grote schaal te kunnen ondersteunen gezonder te worden. Daarnaast voegen wij meetinstrumenten en interventies samen om professionele coaches en HR professionals datagedreven en wetenschappelijk onderbouwd te laten werken. De NEV Academy is daarmee uw wetenschappelijke opleidings- en kennispartner die u bijstaat bij alle vraagstukken omtrent vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim.

Ons multidisciplinaire team staat voor u klaar met specialisaties in evidence-based diagnostiek, gedragsverandering, activatie, metingen en interventies. Onze professionals weten als geen ander de impact en het rendement op investeringen in vitaliteit meetbaar en inzichtelijk te maken en met onze opleiding leren wij u exact dat. Met onze data gedreven en evidence-based aanpak helpen wij draagvlak te creëren bij coachees en teams  en bevorderen we effectief de vitaliteit. Zo zorgen wij ervoor dat ook u kan bijdragen aan een vitaler en veerkrachtiger Nederland. 

Onze werkwijze

Wetenschappelijk

We werken volledig wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkelen onze opleidingen vanuit de domeinen: positieve psychologie, systeem- en neurowetenschappen.

Preventie & Amplitie

Onze kennis en methodieken zijn altijd preventief opgezet, omdat voorkomen beter, maar ook goedkoper is dan genezen. Ook de mensen die niet ziek zijn helpen we met onze interventies om beter te worden.

Integraal

Onze manier van meten, analyseren en interveniëren is altijd integraal van aard. Zo helpen we u als professionals de vitaliteit en well-being te bevorderen binnen iedere laag van de organisatie en op elk niveau van het individu.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in met één van onze docenten.​

Geïnteresseerd in het volgen van een opleiding tot Vitaliteitscoach? Of wilt u als HR Professional u zelf bijscholen op het gebied van HR Analytics, Vitaliteit en Gedragsinterventies. Maar wilt u eerst meer weten.

Voor elke behoefte en elk leerdoel is er een geschikte opleiding. Echter is soms wat maatwerk nodig. 

Tijdens het kennismakingsgesprek duik je samen met één van onze docenten in jouw behoeften en kijk je samen naar welke opleiding daar het beste bij aansluit en hoe je daar de meeste waarde uit haalt. En we kijken niet alleen naar onze eigen opleiding(en), maar ook daarbuiten. Onze docenten hebben een zeer goed beeld van het volledige aanbod en kunnen u exact vertellen wat goed onderbouwde en kwalitatieve opleidingen zijn en welke je beter kunt vermijden. 

Floor Verhaaf

HR Development Partner

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De NEV Academy is een onderdeel van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit B.V.
Henri Polaklaan 12C
1018 CS Amsterdam
+31 6 52762620

KvK: 74665421
BTW: NL859985271B01