Voorkom psychisch verzuim: doe mee aan de masterclass bij de NEV Academy
23

De moderne werkplek brengt uitdagingen met zich mee, en een van de meest prangende is het psychisch verzuim onder young professionals. Wil jij leren hoe je dit kunt voorkomen en een veerkrachtige werkomgeving kunt creëren? Doe dan mee aan de Masterclass Preventie Psychisch Verzuim Young Professionals bij de NEV Academy!

Deze meeslepende masterclass biedt waardevolle inzichten in de oorzaken van psychisch verzuim en introduceert effectieve strategieën om het te voorkomen. Onze ervaren trainers delen hun expertise en bieden praktische handvatten om een cultuur van welzijn en steun te cultiveren binnen jouw organisatie.

Als deelnemer aan deze masterclass, kun je direct toepasbare kennis en vaardigheden verwachten die je kunt gebruiken om psychisch verzuim te verminderen en het algehele welzijn van je team te bevorderen. Kies voor de NEV Academy en neem de leiding in het creëren van een gezonde en ondersteunende werkplek voor young professionals.

Voor meer informatie klik hier.

Lees andere artikelen

Waarom Vitaliteitscoach worden? Ontdek de belangrijke rol van vitaliteitscoaching

Heb je er ooit aan gedacht om een vitaliteitscoach te worden? Misschien heb je al wat interesse getoond in gezondheid, …

Lees meer

Schrijf je snel in voor de opleiding Vitaliteitscoach bij de NEV Academy!

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van anderen bij het verbeteren van hun vitaliteit en welzijn? Wil je een expert …

Lees meer