Meest gestelde vragen

Algemeen

Het NCV is de grootste Nederlands conferentie op het gebied van vitaliteit, in de vorm van een tweedaags vitaliteitfestival. Tijdens de conferentie brengen we een unieke mix van bekende en opkomende experts samen met één gedeelde missie: Nederland vitaal.

Het NCV is bedoeld voor mensen die willen leren hoe zij optimaal kunnen bijdragen aan een vitaal Nederland, op elk niveau: van macro tot micro, van professioneel tot privé. Elke dag komen er sprekers en experts die op één of meer van deze vlakken de nieuwste inzichten en handvatten bieden. 

De conferentie is in het bijzonder interessant voor mensen die in de positie zijn om met hefboomwerking impact te maken, zoals:

 • Werkgevers
 • Leidinggevenden
 • HR professionals
 • Ondernemers
 • Studenten
 • Young professionals
 • Experts
 • Wetenschappers
 • Burn-out coaches
 • Vitaliteitproviders
 • Vitalogen

De conferentie wordt het grootste vitaliteitfestival van Nederland — ‘het Lowlands van vitaliteit’ — en staat garant voor een buitengewone dosis inspiratie, motivatie en praktische take aways voor directe impact. Naast de beste sprekers staat je een rijke mix te wachten aan interactieve activiteiten: workshops, panels, netwerkmogelijkheden, denktanksessies en meer.

Tijdens het evenement zijn er meerdere momenten waarop je nieuwe contacten kan leggen en de handen ineen kan slaan met gelijkgestemden.

Neem hiervoor contact op per mail met de organisatie.

Op 3 en 4 november 2023. Het volledige programma met dagen en tijdschema’s vind je hier.

De Nationale Conferentie Vitaliteit is een initiatief van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

Tickets

Je kan je ticket online bestellen via onze ticketpagina. Tickets voor dit evenement worden niet via andere verkooppunten aangeboden.

Je kan direct online afrekenen met iDeal, creditcard of PayPal.

Ja, je mag een ticket voor iemand anders bestellen.

Ja, er zijn kortingen beschikbaar voor grote groepen. Neem hiervoor contact op met de organisatie via marcha@conferentievitaliteit.nl

27 november 2023, de dag van de conferentie.

Programma

Het volledige programma wordt gaandeweg dit jaar bekend gemaakt. Houd onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe aankondigingen.

Ja, het hele programma is live en wordt ook digitaal te volgen. Bij een aantal onderdelen kun je interactief deelnemen of vragen stellen aan de experts en gasten.

De conferentie is dus ook online te volgen via Zoom Events.
Per dag ontvang je een toegangslink op je e-mailadres.
Vooraf aan elke conferentiedag krijg je steeds de nieuwe toegangslink opgestuurd. Bewaar je mails van het NEV daarom goed en check voor de zekerheid ook je spam-folder.

De beste ervaring heb je als je conferentie volgt met de Zoom app op je computer of laptop. Download deze daarom op tijd vooraf aan de conferentie en zorg dat deze up-to-date is.

Download Zoom

Ja, het volledig programma wordt opgenomen. Nadere informatie hierover volgt na de conferentie per email.