Incompany Opleidingen

Maatwerk op uw locatie

Bij NEV Academy bieden we ook incompany opleidingen en masterclasses aan, waarbij we onze programma’s op maat maken en bij u op locatie verzorgen. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee.

Ten eerste biedt een incompany opleiding de mogelijkheid om de training volledig af te stemmen op de specifieke behoeften en doelen van uw organisatie. We werken nauw met u samen om een programma te ontwikkelen dat aansluit bij uw bedrijfscultuur, doelstellingen en uitdagingen. Op deze manier kunnen we de relevantie en impact van de training vergroten.

Daarnaast biedt een incompany opleiding het gemak van het hebben van de training op uw eigen locatie. Dit bespaart reistijd en -kosten voor uw medewerkers en stelt hen in staat om direct na de training weer aan het werk te gaan. Bovendien kunnen meerdere medewerkers van uw organisatie tegelijk deelnemen aan de training, waardoor er een gezamenlijke leerervaring en kennisuitwisseling ontstaat.

Het voordeel van een incompany opleiding is ook dat de training kan worden aangepast aan de specifieke context en uitdagingen van uw bedrijf. Onze trainers kunnen concrete voorbeelden en casestudies gebruiken die relevant zijn voor uw branche en organisatie, waardoor de training nog praktischer en waardevoller wordt.

Kortom, een incompany opleiding of masterclass van NEV Academy biedt maatwerk, gemak en relevante toepassing voor uw bedrijf. Het stelt u in staat om meerdere medewerkers tegelijkertijd op te leiden en de training af te stemmen op uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een incompany traject te bespreken en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen versterken met onze op maat gemaakte trainingen.

Geïnteresseerd in onze incompany opleidingen?

Ik sta u graag te woord

Daniel Krikke

Algemeen directeur

Neem contact met ons op

Incompany informatie aanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.