Vitaliteitsbeleid van preventie tot amplitie

Ontwikkel een preventief en evidence-based vitaliteitsbeleid met onze workshop.

Ontwikkel een duurzaam en effectief vitaliteitsbeleid voor jouw organisatie dankzij de nieuwste inzichten vanuit arbeids-en organisatiepsychologie en krijg inzicht in de best-practices van toonaangevende organisaties op het gebied van vitaliteitsbeleid. Na deze workshop ben jij klaar om de volgende stap te zetten op het gebeid van vitaliteitsbeleid binnen jouw organisatie.

In het kort

Doel

Het doel van deze workshop is om deelnemers te helpen bij het ontwikkelen van een duurzaam en effectief vitaliteitsbeleid voor hun organisatie, dat aansluit bij de huidige fase van de organisatie. De focus ligt op het maken van een volgende stap van curatie naar preventie of van preventie naar amplitie.

Trainingswijze

De workshop wordt online gegeven door een ervaren HR Specialist en duurt 3 uur. Tijdens de training zullen we gebruik maken van interactieve presentaties, praktijkvoorbeelden en casestudies om de deelnemers te helpen de stof beter te begrijpen en toe te passen in hun eigen werkpraktijk.

Beschrijving

Deze workshop over vitaliteitsbeleid is ontworpen om HR-professionals en managers te helpen bij het ontwikkelen van een effectief beleid om de vitaliteit en gezondheid van medewerkers te bevorderen. 

Je krijgt een handige landkaart met de verschillende stadia van vitaliteitsbeleid, zodat je precies weet waar jouw organisatie staat en wat een volgende, haalbare stap is voor jouw organisatie.

Tijdens de workshop zullen we de nieuwste inzichten uit de wetenschap en best-practices uit de praktijk delen, afkomstig uit onze jarenlange samenwerking met toonaangevende organisaties op dit gebied. 

Na het opdoen van inzicht en inspiratie ga je in de workshop aan de slag met een eigen casus, zoals het ontwikkelen van preventief beleid binnen jouw organisatie, het stimuleren van zelfregie onder medewerkers en het samenwerken met stakeholders zoals een directie. Zo leer je haarfijn uitleggen hoe het beleid aansluit bij en bijdraagt aan de prioriteiten van het primaire proces.

Na deze workshop ben jij dus klaar om met zelfvertrouwen de volgende stap te zetten op het gebied van vitaliteitsbeleid binnen jouw organisatie.

Geschikt voor

Deze workshop is geschikt voor HR-professionals, managers, leidinggevenden en beleidsmakers die betrokken zijn bij vorming en uitvoering van beleid rondom vitaliteit en gezondheid van medewerkers binnen de organisatie.

Leerdoelen

Beschikbare data

Data zijn altijd in overleg. We kunnen zowel bij u op kantoor komen als een neutrale locatie of op ons kantoor afspreken voor de workshop.

Nieuw data worden binnenkort ingepland. Houd deze website in de gaten of volg de NEV Academy updates via de social media van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

De experts

Tijdens deze workshop nemen onze experts je mee in de wetenschap achter het meten, analyseren en interveniëren op het gebied van vitaliteit binnen werkzaam Nederland. Verwacht een bevlogen en inhoudelijk sterke workshop, want onze experts zijn eindeloos gepassioneerd over wat zij doen.

Daniel Krikke

HR Development Expert

Bas Snippert, MSc, SEP

Stress- en vitaliteitsexpert

Floor Verhaaf, MSc

HR Development Expert

Wat zegt men over onze workshop?

Meer informatie aanvragen

Meer informatie opvragen over workshop

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal de opleiding of workshop in huis

Bij de NEV Academy bieden we niet alleen onze opleidingen en workshops aan op onze locaties, maar we bieden ook de mogelijkheid om deze incompany te volgen. Dit betekent dat we de opleiding/workshop bij u op locatie kunnen verzorgen, met een programma dat specifiek is afgestemd op de behoeften en wensen van uw organisatie.

We begrijpen dat elke organisatie uniek is en zijn eigen uitdagingen heeft, daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die passen bij uw specifieke situatie. Samen met u zullen we de inhoud van het programma bespreken en zorgen voor een naadloze integratie met uw bedrijfsdoelstellingen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring in de branche en kunnen het programma aanpassen aan de specifieke behoeften van uw organisatie.

Door een incompany opleiding of workshop te volgen, profiteert u niet alleen van de voordelen van een op maat gemaakt programma, maar ook van de kostenbesparingen die gepaard gaan met het verzorgen van de training op uw eigen locatie. Bovendien biedt het de mogelijkheid om HR functionarissen en medewerkers te trainen zonder dat ze tijd hoeven te besteden aan reizen, binnen de context van hun eigen baan en personeel uitdagingen. 

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we een incompany opleiding of workshop kunnen ontwerpen die past bij uw organisatie en uw doelen. We zullen samenwerken om een programma te ontwikkelen dat niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook zorgt voor een maximale impact en waarde.