Duurzame gedragsinterventies

Ontwikkel effectieve gedragsinterventies voor meer zelfregie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Realiseer effectieve gedragsverandering binnen je organisaties, om zo bij te dragen aan een preventief vitaliteitsbeleid en verlaging in verzuim. Ontdek de bewezen methodiek voor gedragsverandering gebaseerd op decennia aan wetenschap. Na deze workshop heb je een concrete strategie om bewustzijn, gezondheid en vitaliteit duurzaam te bevorderen, door positieve keuzes makkelijker te maken en zelfregie van medewerkers te stimuleren.

In het kort

Doel

Het doel van deze workshop is om HR-professionals en leidinggevenden te ondersteunen bij het realiseren van effectieve en duurzame gedragsveranderingen binnen hun organisaties, afdelingen of teams om zo bij te dragen aan een preventief beleid en een verlaging van verzuim. De focus ligt op gedragsverandering rondom gezondheid en vitaliteit.

Trainingswijze

De workshop wordt online gegeven door een gedragsspecialist en duurt 3 uur. Tijdens de training zullen we gebruik maken van interactieve presentaties, praktijkvoorbeelden en casestudies om de deelnemers te helpen de stof beter te begrijpen en toe te passen in hun eigen werkpraktijk.

Beschrijving

Onze workshop over gedragsinterventies is ontworpen om HR-professionals en leidinggevenden te ondersteunen bij het realiseren van effectieve gedragsveranderingen binnen hun organisaties. 

Tijdens deze workshop zullen leer je hoe gedrag gevormd wordt en wat het verschil maakt tussen gedragspatronen die vastzitten en hoe deze veranderen. Vervolgens leer je deze inzichten om te zetten naar het begrijpen van gedrag op de werkvloer, hoe dit wordt beïnvloed en wat er nodig is om gedrag duurzaam te veranderen. Hierbij leer je gebruik te maken van een bewezen methodiek waarmee bewustzijn, gezondheid en vitaliteit betrouwbaar worden vergroot.

Om de theorie en praktische technieken diepgaand te begrijpen leer je ze toepassen op een praktische case uit je eigen (werk)praktijk. Je leert gedrag te analyseren en op welk niveau je kan inhaken met praktische gedragsinterventies die echt werken en die passen bij de cultuur van de organisatie.

Aan het eind van de workshop heb je concrete vervolgstappen én kun je zelfstandig aan de slag met het maken van analyses en interventies voor gedragspatronen op individuele en collectieve niveaus.

Geschikt voor

Deze workshop is bedoeld voor HR-professionals, leidinggevenden, adviseurs, beleidsmakers en veranderprofessionals zoals coaches die direct of indirect een bijdrage leveren aan de prestaties en het welzijn van medewerkers binnen een organisatie, afdeling of team.

Leerdoelen

Beschikbare data

Data zijn altijd in overleg. We kunnen zowel bij u op kantoor komen als een neutrale locatie of op ons kantoor afspreken voor de workshop.

Nieuw data worden binnenkort ingepland. Houd deze website in de gaten of volg de NEV Academy updates via de social media van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit.

De experts

Tijdens deze workshop nemen onze experts je mee in de wetenschap achter het meten, analyseren en interveniëren op het gebied van vitaliteit binnen werkzaam Nederland. Verwacht een bevlogen en inhoudelijk sterke workshop, want onze experts zijn eindeloos gepassioneerd over wat zij doen.

Daniel Krikke

HR Development Expert

Bas Snippert, MSc, SEP

Stress- en vitaliteitsexpert

Floor Verhaaf, MSc

HR Development Expert

Wat zegt men over onze workshops?

Meer informatie aanvragen

Meer informatie opvragen over workshop

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal de opleiding of workshop in huis

Bij de NEV Academy bieden we niet alleen onze opleidingen en workshops aan op onze locaties, maar we bieden ook de mogelijkheid om deze incompany te volgen. Dit betekent dat we de opleiding/workshop bij u op locatie kunnen verzorgen, met een programma dat specifiek is afgestemd op de behoeften en wensen van uw organisatie.

We begrijpen dat elke organisatie uniek is en zijn eigen uitdagingen heeft, daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die passen bij uw specifieke situatie. Samen met u zullen we de inhoud van het programma bespreken en zorgen voor een naadloze integratie met uw bedrijfsdoelstellingen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring in de branche en kunnen het programma aanpassen aan de specifieke behoeften van uw organisatie.

Door een incompany opleiding of workshop te volgen, profiteert u niet alleen van de voordelen van een op maat gemaakt programma, maar ook van de kostenbesparingen die gepaard gaan met het verzorgen van de training op uw eigen locatie. Bovendien biedt het de mogelijkheid om HR functionarissen en medewerkers te trainen zonder dat ze tijd hoeven te besteden aan reizen, binnen de context van hun eigen baan en personeel uitdagingen. 

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we een incompany opleiding of workshop kunnen ontwerpen die past bij uw organisatie en uw doelen. We zullen samenwerken om een programma te ontwikkelen dat niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook zorgt voor een maximale impact en waarde.