Schrijf je snel in voor de opleiding Vitaliteitscoach bij de NEV Academy!
2

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van anderen bij het verbeteren van hun vitaliteit en welzijn? Wil je een expert worden in het coachen van werknemers, zelfstandigen en leidinggevenden op het gebied van gezondheid en vitaliteit? Dan is de Opleiding Vitaliteitscoach van NEV Academy precies wat je nodig hebt!

Waarom deze opleiding?

Onze Opleiding Vitaliteitscoach is ontworpen om professionals zoals jij op te leiden tot deskundige coaches die individuen, teams en organisaties kunnen begeleiden naar een gezonder en vitaler leven. Aan het einde van deze opleiding beschik je over een solide basis van theoretische kennis en praktische vaardigheden om mensen te begeleiden op het gebied van vitaliteit, gezondheid en welzijn. Of je nu al een coach, HR-medewerker, leidinggevende, gezondheidszorgmedewerker of consultant bent, deze opleiding biedt jou de kans om essentiële vaardigheden te leren van ervaren experts.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De Opleiding Vitaliteitscoach is toegankelijk voor professionals met diverse achtergronden. Het vereist geen specifieke voorkennis, maar we raden aan om minimaal 1 jaar ervaring te hebben in gespreksvoering, coaching, of vergelijkbare begeleidingsvormen, omdat deze opleiding diepgaande kennis en vaardigheden biedt voor effectieve coaching.

Als je nog twijfels hebt of vragen over deelname aan de opleiding, download dan onze gratis opleidingsbrochure voor uitgebreide informatie.

Hoe verloopt de opleiding?

De Opleiding Vitaliteitscoach duurt 8 maanden en bestaat uit 11 lesdagen van elk 4 uur. Dit zorgt ervoor dat je de lesstof geleidelijk kunt opnemen en verwerken. Tijdens de lesdagen kom je samen met medestudenten in een klassikale setting en ga je aan de slag met diverse modules.

Onze aanpak is actief en gevarieerd, waarbij we verschillende leermethoden inzetten. Naast colleges is er ruimte voor praktische oefeningen, inclusief cruciale gespreksvaardigheden die nodig zijn voor vitaliteitscoaching.

Na elke lesdag volgt een online supervisie van 1,5 uur, waarin je coaching ontvangt om de lesstof te integreren, vragen te stellen en je vaardigheden te oefenen.

Buiten de lesdagen en online supervisie stimuleren we het oefenen met een studiebuddy. Hoewel dit niet verplicht is, zien cursisten die hier optimaal gebruik van maken de grootste vooruitgang. Het biedt tevens de gelegenheid om intervisievaardigheden te ontwikkelen.

Wat is de investering?

De investering voor de Opleiding Vitaliteitscoach bedraagt € 3.500 exclusief btw. Hierbij zijn inbegrepen:

 • Handboek ‘De Vitaliteitrevolutie’ inclusief speciaal notitieboek
 • Handouts van slides en werkvormen
 • Toegang tot persoonlijk online dashboard, online vitaliteitscan en online leermodules
 • Toegang tot video- en audio-opnames van de lesdagen (tot 3 maanden na het einde van module 11)
 • Toegang tot opnames van de supervisiemomenten (tot 3 maanden na het einde van module 11)
 • Toegang tot extra audio-oefeningen
 • Toegang tot essentiële wetenschappelijke artikelen en aanvullende bronnen voor verdieping
 • Toegang tot een exclusieve online community voor de groep
 • Uitnodigingen voor netwerk- en verdiepingsdagen
 • Korting op aanvullende coaching, supervisie en masterclasses van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit
 • Licentie voor het gebruik van materialen binnen individuele coachingstrajecten
 • Examen en certificaat als NEV Vitaliteitscoach

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor deze unieke kans om een vitaliteitscoach te worden! Onze opleiding is nog slechts één maand open voor inschrijvingen, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent.

Voor uitgebreide informatie en om de gratis opleidingsbrochure te lezen, klik hier: Lees de gratis opleidingsbrochure.

Bij NEV Academy streven we ernaar om jou de beste kennis en vaardigheden te bieden om anderen te helpen een gezonder en vitaler leven te leiden. Sluit je aan bij ons en maak een verschil in de wereld van vitaliteitscoaching!

Lees andere artikelen

Waarom Vitaliteitscoach worden? Ontdek de belangrijke rol van vitaliteitscoaching

Heb je er ooit aan gedacht om een vitaliteitscoach te worden? Misschien heb je al wat interesse getoond in gezondheid, …

Lees meer

NEV Academy: Een nieuwe visie op opleidingen voor competentieontwikkeling

In een wereld die voortdurend evolueert en verandert, is leren een essentiële sleutel tot persoonlijke en professionele groei. Bij NEV …

Lees meer