De NEV Academy: Uw Partner in vitaliteit en welzijn
Templates NCV + NEV ACADEMY Instagram + Website (8)

Bij de Academy van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) draait alles om het bevorderen van vitaliteit en welzijn binnen werkend Nederland. Met een sterke basis in wetenschap en een unieke benadering die positieve psychologie, interpersoonlijke neurobiologie en systeemwetenschap combineert, is de NEV Academy de ideale partner voor iedereen die zich inzet voor een gezonder en veerkrachtiger Nederland. Hier ontdek je waarom de NEV Academy de toonaangevende keuze is op het gebied van vitaliteit en welzijn.

Een blik op ons

De NEV Academy maakt deel uit van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV), een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van slimme metingen en evidence-based interventies om meetbare resultaten te behalen voor werkend Nederland. Wat ons onderscheidt, is onze sterke basis in wetenschap en ons vermogen om complexe wetenschappelijke kennis te vertalen naar praktische toepassingen die impact hebben op het dagelijks leven.

Onze aanpak is geworteld in drie wetenschappelijke domeinen: positieve psychologie, interpersoonlijke neurobiologie en systeemwetenschap. Door deze domeinen te combineren met praktische ervaring en slimme technologie, zijn we in staat om op grote schaal werkend Nederland te ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit en welzijn.

De kracht van wetenschap

Bij de NEV Academy staat wetenschap centraal. Al onze opleidingen en methodologieën worden ontwikkeld op basis van solide wetenschappelijk bewijs. Dit betekent dat elke stap in onze opleidingen en elke interventie is gebaseerd op de meest recente en betrouwbare wetenschappelijke inzichten. Als resultaat hiervan kunnen onze afgestudeerden rekenen op een diepgaande en evidence-based benadering van vitaliteit en welzijn.

Preventie en amplitie

Preventie is een kernbegrip binnen onze aanpak. We geloven sterk in het idee dat voorkomen beter is dan genezen, niet alleen voor mensen die al gezondheidsproblemen ervaren, maar voor iedereen. Onze interventies zijn daarom altijd preventief opgezet, gericht op het behoud en de bevordering van gezondheid en welzijn.

Integraal denken

Bij de NEV Academy begrijpen we dat vitaliteit en welzijn complexe kwesties zijn die meerdere aspecten van het leven beïnvloeden. Daarom is onze aanpak altijd integraal van aard. We richten ons niet alleen op individuen, maar ook op teams, afdelingen en organisaties. Dit holistische perspectief stelt professionals in staat om vitaliteit en welzijn te bevorderen op alle niveaus, van het individu tot de gehele organisatie.

Onze missie

Ons multidisciplinaire team van experts staat klaar om u te ondersteunen op het gebied van vitaliteit en welzijn. Of u nu een coach, HR-professional of organisatieadviseur bent, wij bieden u de kennis, methodologieën en praktische tools die nodig zijn om impact te maken. Onze data-gedreven en evidence-based aanpak helpt u niet alleen om draagvlak te creëren bij coachees en teams, maar bevordert ook effectief de vitaliteit en welzijn van werkend Nederland. Wij zijn er trots op bij te dragen aan een vitaler en veerkrachtiger Nederland en nodigen u uit om samen met ons deze reis te maken.

Heeft u interesse in een masterclass of opleiding van de NEV Academy? Klik dan op een van de volgende links;

Lees andere artikelen

Waarom Vitaliteitscoach worden? Ontdek de belangrijke rol van vitaliteitscoaching

Heb je er ooit aan gedacht om een vitaliteitscoach te worden? Misschien heb je al wat interesse getoond in gezondheid, …

Lees meer

Schrijf je snel in voor de opleiding Vitaliteitscoach bij de NEV Academy!

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van anderen bij het verbeteren van hun vitaliteit en welzijn? Wil je een expert …

Lees meer