NEV Academy biedt nu incompany training voor de preventie van psychisch verzuim onder Young Professionals
3

Het belang van het welzijn van Young Professionals wordt steeds meer erkend in de moderne arbeidswereld. NEV Academy wil hier actieve ondersteuning bij bieden via een incompany training over de preventie van psychisch verzuim onder Young Professionals. Deze training is ontworpen om organisaties te helpen bij het ondersteunen en behouden van hun jonge talenten.

Jonge professionals staan vaak voor unieke uitdagingen in hun werk en leven, wat kan leiden tot stress, burn-out en psychisch verzuim. De training van NEV Academy richt zich op het identificeren van de oorzaken van deze problemen en het aanleren van effectieve strategieën voor preventie en ondersteuning.

Wat kunt u verwachten van deze incompany training?

Bewustwording: De training begint met het vergroten van het bewustzijn over psychische gezondheid en verzuimrisico’s bij Young Professionals. Deelnemers leren te herkennen wanneer er zich problemen voordoen en hoe ze tijdig kunnen ingrijpen.

Vaardigheden: De training voorziet deelnemers van praktische tools en technieken om stress te verminderen, veerkracht op te bouwen en een gezonde werk-leven balans te behouden.

Leiderschap en cultuur: Organisaties leren hoe ze een ondersteunende en inclusieve werkcultuur kunnen bevorderen die het psychisch welzijn van Young Professionals prioriteit geeft.

Individuele en teambegeleiding: NEV Academy biedt ook mogelijkheden voor individuele en teambegeleiding om de implementatie van geleerde concepten in de praktijk te ondersteunen.

Het investeren in de psychische gezondheid van Young Professionals is niet alleen een ethische verplichting, maar ook een strategische zet voor organisaties. Het helpt niet alleen bij het verminderen van verzuimkosten, maar bevordert ook een productievere en tevreden workforce.

Door de incompany training van NEV Academy te kiezen, kunnen organisaties de benodigde kennis en vaardigheden naar hun eigen werkomgeving brengen, waardoor ze beter in staat zijn om psychisch verzuim te voorkomen en hun Young Professionals te ondersteunen.

Neem vandaag nog contact op met NEV Academy om meer te weten te komen over hoe deze training uw organisatie kan helpen bij het creëren van een gezondere, productievere en meer veerkrachtige workforce. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor uw Young Professionals en uw organisatie.

Lees andere artikelen

Waarom Vitaliteitscoach worden? Ontdek de belangrijke rol van vitaliteitscoaching

Heb je er ooit aan gedacht om een vitaliteitscoach te worden? Misschien heb je al wat interesse getoond in gezondheid, …

Lees meer

Schrijf je snel in voor de opleiding Vitaliteitscoach bij de NEV Academy!

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van anderen bij het verbeteren van hun vitaliteit en welzijn? Wil je een expert …

Lees meer