Save the date: Masterclass preventie psychisch verzuim op 2 november
Templates NCV + NEV ACADEMY Instagram + Website (7)

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat op 2 november 2023 onze volgende Masterclass Preventie Psychisch Verzuim zal plaatsvinden. Deze boeiende en informatieve masterclass is ontworpen om professionals te helpen psychisch verzuim op de werkplek effectief te begrijpen en aan te pakken.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze masterclass zullen experts op het gebied van psychisch welzijn en arbeidsgerelateerde gezondheid hun inzichten en kennis delen over het voorkomen van psychisch verzuim. Je krijgt diepgaand inzicht in de oorzaken, risicofactoren en de impact van psychisch verzuim op zowel individuen als organisaties. Bovendien leer je praktische strategieën en interventies om psychisch verzuim te voorkomen en een positieve werkomgeving te bevorderen.

Waarom is dit belangrijk?

Psychisch verzuim is een groeiend probleem op de moderne werkplek. Het kan leiden tot verminderde productiviteit, verhoogde kosten voor organisaties en negatieve gevolgen voor de mentale gezondheid van medewerkers. Het begrijpen en effectief aanpakken van psychisch verzuim is cruciaal om een gezonde en ondersteunende werkomgeving te creëren.

Voor wie is deze masterclass?

De Masterclass Preventie Psychisch Verzuim is geschikt voor HR-professionals, leidinggevenden, coaches en iedereen die betrokken is bij het welzijn van medewerkers en het creëren van een positieve werkcultuur.

Hoe kun je deelnemen?

Reserveer 2 november 2023 in je agenda en zorg ervoor dat je deze waardevolle masterclass niet mist. Klik hier om je in te schrijven.

Doe mee aan de Masterclass Preventie Psychisch Verzuim en draag bij aan een gezondere en productievere werkplek. We kijken ernaar uit om je op 2 november te verwelkomen voor een dag vol inzichten en praktische oplossingen.

Lees andere artikelen

Waarom Vitaliteitscoach worden? Ontdek de belangrijke rol van vitaliteitscoaching

Heb je er ooit aan gedacht om een vitaliteitscoach te worden? Misschien heb je al wat interesse getoond in gezondheid, …

Lees meer

Schrijf je snel in voor de opleiding Vitaliteitscoach bij de NEV Academy!

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van anderen bij het verbeteren van hun vitaliteit en welzijn? Wil je een expert …

Lees meer