Wegens succes verlengd: Masterclass preventie psychisch verzuim young professionals.
1

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) is verheugd om aan te kondigen dat de Masterclass Psychisch Verzuim wegens succes is verlengd! Vanwege de belangstelling en de positieve feedback van deelnemers hebben we besloten om twee extra sessies te organiseren, zodat nog meer mensen kunnen profiteren van deze waardevolle kennis.

Nieuwe data om in je agenda te zetten

Dinsdag 21 november van 15:00 tot 17:00

Dinsdag 12 december van 15:00 tot 17:00

De Masterclass Psychisch Verzuim biedt diepgaande inzichten in het begrijpen en aanpakken van psychisch verzuim op de werkvloer. Onze eerdere deelnemers waren unaniem enthousiast over de inspirerende sprekers, praktische strategieën en beste praktijken voor organisaties die tijdens de masterclass werden gepresenteerd.

 

Waarom deelnemen aan de verlengde sessies?

Diepgaande inzichten: Leer van vooraanstaande experts over de nieuwste ontwikkelingen in psychisch welzijn op de werkvloer.

Praktische toepassingen: Ontdek praktische strategieën en beste praktijken die organisaties kunnen helpen psychisch verzuim te verminderen en een gezonde werkomgeving te bevorderen.

Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw waardevolle relaties op.

Verbeterde werkomgeving: Investeer in het welzijn van je werknemers en verbeter de productiviteit en tevredenheid op de werkvloer.

Schrijf je nu in voor de nieuwe sessies van de Masterclass Psychisch Verzuim en zet de eerste stappen naar een gezondere, vitalere werkomgeving. Samen kunnen we psychisch verzuim aanpakken en een positieve verandering teweegbrengen.

Mis deze kans niet! Registreer je vandaag nog en maak je klaar om te leren, te groeien en te gedijen. Samen bouwen we aan een toekomst waarin mentale gezondheid op de werkvloer centraal staat.

Klik hier om je aan te melden.

Lees andere artikelen

Waarom Vitaliteitscoach worden? Ontdek de belangrijke rol van vitaliteitscoaching

Heb je er ooit aan gedacht om een vitaliteitscoach te worden? Misschien heb je al wat interesse getoond in gezondheid, …

Lees meer

Schrijf je snel in voor de opleiding Vitaliteitscoach bij de NEV Academy!

Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van anderen bij het verbeteren van hun vitaliteit en welzijn? Wil je een expert …

Lees meer